СНП: Када Чанак и Чедомир Јовановић нападају Ненада Поповића, то је сигуран знак да он ради праву ствар за Србију

28. јула 2019.

by / 0 Comments / 222 View / 28. јула 2019.

Српска народна партија сматра да када такви појединци попут Ненада Чанка и Чедомира Јовановића нападају председника наше партије и министра Ненада Поповића, то је сигуран знак да је све што је рекао тачно и да води исправну патриотску политику у интересу Републике Србије.

Када ова двојица осведочених сепаратиста, који свој сопствени српски народ сматрају геноцидним, који једва чекају да српске покрајине Косово и Војводина постану независне, који подржавају Мила Ђукановића у прогону нашег народа и наше Цркве у Црној Гори, и који траже да се укине Република Српска, нападају Поповића, они показују да су само продужена рука оних политичких кругова споља и изнутра којима смета његова национална и патриотска политика у којој око кључних државних и националних интереса нема компромиса.

Нека Чанак и Јовановић наставе да раде свој посао разбијања Србије и свега српског, који раде већ годинама, а председник Српске народне партије Ненад Поповић наставиће да износи државничке ставове које подржава већина српског народа.

Нас нико никада неће спречити да износимо наше политичке ставове и да се за њих боримо, каква год била политичка цена за такво поступање.

Када осетимо да је Србија угрожена, ми никада нећемо ћутати, већ ћемо рећи народу истину, и за оно у шта верујемо да је најбоље за нашу државу и наш народ – увек ћемо се борити.

Српска народна партија увек је била коректан и лојалан коалициони партнер, јер ми све што радимо, радимо јавно, а не иза леђа.

А ако то што бранимо Косово и Устав, и што кажемо да нећемо дати ни метар наше свете земље на Косову, и због тога што никада нећемо прихватити да због европских интеграција будемо геноцидни народ, и што желимо да ојачамо наше односе са пријатељским земљама Русијом и Кином, неко жели да наша партија више не буде део Владе, ми смо на то спремни.

Нека смене министра Поповића и саопште грађанима да су га сменили јер се залагао за поштовање Устава и Резолуције 1244 по питању Косова. И зато што није био спреман да прекрши заклетву коју је дао на Уставу, као и сви други министри, да је читаво Косово Србија. Ни метар мање.