СНП: Испитати имовину Ненада Поповића, али и Вука Јеремића

6. новембра 2017.

by / 0 Comments / 212 View / 6. новембра 2017.

Српска народна партија подржава захтев Народне странке да се испита порекло имовине председника СНП Ненада Поповића, али исто тако захтевамо да се испита и имовина председника Народне странке Вука Јеремића, једног од лидера Владе у време када су извршене највеће државне злоупотребе у историји Србије.

Захтевамо да се провери како је Вук Јеремић купио стан на Врачару у вредности од милион евра у време док је био министар спољних послова и предавао Косово шиптарима. Сигурно је да тај стан није могао да купи од министарске плате.

Такође позивамо надлежне институције да истраже како је Јеремић као кандидат за председника Србије потрошио пет милиона евра на кампању и из којих извора је та кампања била финансирана.
За разлику од Ненада Поповића који већ две и по деценије има успешан бизнис и своје компаније, и који је све што је стекао, стекао пре уласка у политику, Вук Јеремић осим политике и живота на рачун државе никада ништа није радио али се изгледа као нико у Србији скућио од министарске плате на Врачару.