СНП Београд: Не заборављамо НАТО агресију – никад у НАТО

10. јуна 2018.

by / 0 Comments / 206 View / 10. јуна 2018.

„Никада нећемо заборавити страхоте НАТО агресије, тих 78 дана бомбардовања наших болница, путева, мостова и на хиљаде недужних жртава, поручила је Марија Радуловић, председница Градског одбора Београд СНП и одборница у Скупштини града Београда, приликом акције Српске народне партије обележавања годишњице завршетка НАТО бомбардовања Србије.

Радуловић је подестила да је агресија имала за циљ да нам отму наше Косово и Метохију, које је данас окупирано и где се дозвољава шиптарским терористима да 19 година прогоне и тероришу српски народ и остале неалбанце.

„Српска народна партија и овога пута јасно поручује оно што мисли цео српски народ: никада нећемо признати независност лажне државе Косово нити ћемо пристати да постану чланица УН и никада нећемо ући у НАТО. Вечно ћемо памтити жртве агресије оне су нам водиља за будућност – јасан показатељ ко су нам пријатељи, а ко не“, закључује Марија Радуловић.

Активисти СНП су овом приликом пустили у ваздух 78 балона који симобилизују сваки од тешких дана агресије и наставили акцију прикупљања потписа за петицију НЕ у НАТО коју партија спроводи широм земље.