Саша Поповић нови председник Покрајинског одбора СНП у Војводини

14. априла 2018.

by / 0 Comments / 308 View / 14. априла 2018.

Економиста Саша Поповић именован је за новог председника Покрајинског одбора Српске народне партије у Војводини. Поповић ће истовремено обављати и функцију председника Градског одбора СНП у Новом Саду.

Он је након именовања поручио да ће Покрајински одбор СНП са много више енергије наставити да ради на јачању партијске инфраструктуре на територији целе Војводине. „Имамо тим младих и образованих људи који су спремни да уложе сву своју енергију у јачање наше партијске организације и ширење наше политике у Војводини и Новом Саду“, истакао је Поповић.

Он је навео да већина народа у Војводини подржава модерну националну политику СНП и њене ставове по питању очувања Косова, сарадње са Русијом и против чланства у НАТО.

Поповић је навео да ће активисти Српске народне партије обићи сваки град, општину и село у Војводини. „Покуцаћемо на свака врата, разговараћемо са радницима, пензионерима, женама, младима, ширићемо нашу партијску организацију и наше идеје, јер смо уверени да политика СНП доноси најбоље за народ у Војводини и Србији“, рекао је Поповић и истакао да је ново руководство СНП у Војводини већ започело кампању за локалне изборе 2020. године.

Поповић је подвукао да ће СНП наставити да ради на јачању свог партнерства са Српском напредном странком у Војводини, истакавши да СНП и СНС имају одличну сарадњу и на републичком нивоу.

Саша Поповић је рођен 1977. године. Дипломирао је на Економском факултету Универзитета у Новом Саду.