Посланици СНП Снежана Петровић и Огњен Пантовић посетили Пожегу

12. јула 2018.

by / 0 Comments / 94 View / 12. јула 2018.

Народни посланици Српске народне партије, Снежана Петровић и Огњен Пантовић посетили су данас Пожегу. У склопу посете разговарали су са председником општине Миланом Божићем и одржали су састанак са грађанима.

Разговарајући са грађанима посланици СНП су им приближили рад Народне скупштине Републике Србије, говорили о томе како грађани кроз разне иницијативе, петиције, представке и предлоге могу да утичу на процесе који их занимају и остваре своја права, као и о актуелним политичким питањима у земљи.

„Ово је најбољи начин, да се кроз директан разговор са грађанима, упознамо са којим проблемима се се они свакодневно суочавају, шта очекују од нас, изабраних представника, у парламенту и како закони који су донети утичу на њихов живот и да ли се спроводе“, рекла је Снежана Петровић.

Она је такође додала да ће се као народни посланик из Златиборског округа, залагати да се глас грађана из овог дела Србије чује у парламенту и да кроз свој посланички рад акутелизује све њихове потребе и проблеме и да ће посвећено радити на њиховом решавању.

Одговарајући на питање о притисцима на Србију када је у питању Косово и Меотхија и положај Срба у региону Огњен Пантовић је рекао да се Србија никада неће одрећи Косова и да никада неће пристати да ова лажна држава постане члан УН.

„Данас Србија у СБ УН има подршку Русије и Кине, пет земаља Европске Уније нису признале тзв. државу Косово, неке земље су повукле признање. Српска народна партија се залаже да се решење за питање Косова нађе у оквиру Устава Србије и Резолуције 1244 и од тога нећемо одустати“, рекао је Пантовић.

Снежана Петровић је нагласила да је ће посланици СНП наставити да обилазе Србију и да одржавају редовну комуникацију са грађанима и да је то добар начин да што боље заступају њихове интересе у Скупштини Србије.