Поповић у Зубином Потоку: Само са Русијом Косово и Србија побеђују!

3. априла 2016.

by / 0 Comments / 367 View / 3. априла 2016.

Србија једина у Европи није увели санкције Русији. У Москви су захвални нашој влади што није издала своје пријатеље. Будите сигурни да би нека друга влада то свакако урадила.  Зато је глас за листу Српске народне партије гаранција да Србија неће никада забити нож у леђа Русији! Зато је глас за листу Александра Вучића гаранција да ћемо сачувати Косово, поручио је Ненад Поповић, председник Српске народне партије у Зубином Потоку на заједничком предизборном митингу.

Поповић је нагласио да многи покушавају да разједине Србе. Да Косово одвоје од Србије и Србију од Русије.

– То им нећемо дозволити. Само са Русијом – Србија побеђује! Косово је срце Србије! – поручио је Поповић.

Прочитајте обраћање председника СНП у Зубином Потоку

Браћо и сестре, Косово је срце Србије!

Прошлог лета, велика Русија и њен председник Путин спречили су усвајање Резолуције о Сребреници. Прошлог лета, братска Русија, зауставила је покушај да Косово буде примљено у УНЕСКО.

Не заборавите, на овој светој земљи, руски добровољци су се борили раме уз раме са српским војницима. Русија је увек чувала и данас чува наше Косово и Метохију. Зато ми морамо да чувамо наше пријатељство са Русијом!

Управо сам се вратио из Москве. Русија подржава ову листу, јер је она гарант да Србија неће никада увести санкције Русији. Тако мисле у Кремљу, тако мисли и обичан руски народ.

Пре неки дан у Москви на улици, једна жена ми је пришла, загрлила ме, у очима су јој биле сузе. Рекла ми је да Русија нема ближег пријатеља од Србије. Зашто? Јер једини у Европи нисмо увели санкције Русији. У Москви су захвални нашој влади што није издала своје пријатеље. А будите сигурни да би нека друга влада то свакако урадила.

Зато је глас за ову листу гаранција да Србија неће никада забити нож у ледја Русији! Зато је глас за листу Александра Вучића гаранција да ћемо сачувати Косово! Русија је била уз српски народ у најтежим периодима у његовој историји. У Првом и Другом светском рату. У последњим ратовима у бившој Југославији.

Сада је Русији потребна наша подршка.

Премијер Србије, Александар Вучић се, за претходне две године, шест пута састао са Путином. То до сада није урадио ниједан други светски државник. Прави Србин никада неће увести санкције Русији. А тај прави Србин је Александар Вучић.

Да бисмо сачували Косово, поред подршке Русије, потребна нам је економски снажна Србија. Русија данас има највеће тржиште на свету. Русија је нама отворила своје тржиште и нама је највише наклоњена. Једини у свету, све што произведемо у Србији можемо да извеземо у Русију без царина. Наћи ћемо купце за српске производе у Русији. Довешћемо руске туристе. Привући ћемо руске инвестиције.

Браћо, хоће да нас разједине. Косово да одвоје од Србије. Србију да одвоје од Русије. То им нећемо дозволити.

Само са Русијом – Србија побеђује!

Косово је срце Србије!

Живела Србија!

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 3

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 4

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 5

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 7

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 2

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 11

Nenad Popovic u Zubinom Potoku 0304 2016 8