Поповић у Нишу: Доделити дипломатски статус припадницима руског хуманитарног центра (ВИДЕО)

16. децембра 2016.

by / 0 Comments / 278 View / 16. децембра 2016.

Председник Српске народне партије, Ненад Поповић, изјавио је вечерас у Нишу да очекује да ће Влада Србије у најкраћем могућем року доделити дипломатски статус руским припадницима хуманитарног центра у Нишу.

Он је подсетио да су од 2012. наовамо припадници тог Центра очистили од мина више од четири милиона квадратних метара и уклонили 1.500 мина и експлозивних направа.

„Није логично да НАТО војници који су посејали толике бомбе по Србији имају дипломатски имунитет, а да они који желе Србију да очисте од тих бомби, тај имунитет немају“, сматра Поповић.

Он је додао да је тај чина не само показатељ војне неутралности, већ и „елементарне пристојности и захвалности за оно што наши пријатељи чине за вас“.

Градски одбор Српске народне партије у Нишу организовао је вечерас новогодишњи коктел којем је поред председника, функционера и чланова СНП, присуствовао и велики број грађана и личности из јавног и политичког живота Ниша.

Бобан Михајловић: Циљ СНП – Ниш успешних људи

Српска народна партија жели да Ниш учини градом културе и успешних људи, местом у коме ће млади желети да остану да живе и раде, изјавио је Бобан Михајловић, председник Градског одбора Српске народне партије у Нишу.

– За то нам је потребна толеранција и међусобно разумевање, прихватање добрих идеја, а све са циљем да обезбедимо бољу будућност за нашу децу. Грађанима Ниша у новој 2017. години желим пуно среће, здравља и успеха – поручио је Михајловић.