Поповић: Србија неће допустити теорор над Србима на Косову

10. априла 2018.

by / 0 Comments / 67 View / 10. априла 2018.

Претње терористе и злочинца Хашима Тачија упућене Србији са херојских Кошара, на српском Косову, представљају још једну потврду да Србија мора да јача своју војску, полицију и друге снаге безбедности.

Од неиспуњавања обавеза из Бриселског споразума, хапшења директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, упада терористичких снага РОСУ на север Косова и насиља које су спроводили над Србима па до јучерашњих претњи, јасан је континуитет сепаратистичких намера да испровоцирају рат са српским народом.

То нас неће застрашити и неће утицати на нашу решеност да сачувамо наше Косово.

Ми смо озбиљна и одговорна држава и народ и знамо да ове провокације шиптарских сепаратиста нису без подршке оних који су их довели на власт.

Поручујемо том трговцу људским органима и злочинцу Хашиму Тачију да не искушава стрпљење Срба и не узда се превише у своје менторе и лобисте плаћене новцем стеченим криминалом.

Србија јако добро зна и колико Албанаца живи на Косову и колика је њихова војна снага. А она је у најмању руку смешна.

Такође поручујемо менторима лажне државе Косово да обуздају своје штићенике у Приштини и да нико не помисли да ће Србија допустити било какав напад на север Косова нити Србе у нашој јужној покрајини без адекватног и моменталног одговора који неће бити само реторички.

Нико више никада неће спроводити насиље над Србима на Косову.