Поповић са Косачовим и Рјазанским

6. априла 2016.

by / 0 Comments / 194 View / 6. априла 2016.

Председник Српске народне партије, Ненад Поповић, састао се данас са Константином Косачовим, председником Одбора за међународне послове Савета Федерације Русије и Валеријем Рјазанским, председником Одбора за социјалну политику Савета Федерације Русије, који су уједно и чланови Врховног савета партије Јединствена Русија.

На састанку у седишту Српске народне партије разговарано је о даљем развоју међупартијске сарадње СНП и Јединствене Русије у циљу унапређења свеукупних односа Србије и Русије, посебно у областима политике, економије и одбране.

Поповић је информисао Косачова и Рјазанског о активностима Српске народне партије у предизборној кампањи у Србији и нагласио да је уверен да ће коалиција предвођена Српском напредном странком (СНС), у којој се налази и СНП, остварити убедљиву победу на предстојећим изборима.

– Само је глас за листу Александар Вучић – Србија побеђује, глас за наставак развоја најбољих могућих односа Србије и Русије. Победа ове листе на изборима је гарант да Србија неће подлећи притисцима Запада и увести санкције братској Русији – поручио је Поповић.

Косачов и Рјазанскиј су пожелели срећу двема партијама на изборима, уз жељу да заједно у будућој Влади Србије „наставе да доприносе развоју најбољих политичких, економских, војних и свих других односа између Србије и Русије“.

DSC_7192