Поповић: „Не у НАТО“ због будућности српског народа!

23. марта 2016.

by / 0 Comments / 167 View / 23. марта 2016.

Изјава Ненада Поповића, председника Српске народне партије (СНП), уочи обележавања годишњице НАТО агресије

Уочи дана када се цео српски народ сећа почетка бруталне НАТО агресије током које су, српским небом, пуна три и по месеца, сејући бомбе смрти, шпартали авиони 19, углавном, западних држава, Српска народна партија (СНП) још једном упозорава да наша земља никада и ни под којим условима, зарад сопствене будућности, не сме да напусти своју политику војне неутралности.

Не сме то да учини због сећања на малу Милицу Ракић, на Сању из Варварина, на недужне раднике РТС-а, због сећања на стотине оних чије фотографије данас стоје на српском „зиду плача“ испред Народне скупштине, због пијетета према хиљадама оних који су пали као жртве монструозног плана стварања једине НАТО државе на свету, на територији светог српског Косова и Метохије.

Намерним поигравањем датумима, „невидљиви“ магови белосветске пропаганде уредили су да се, баш тог дана, на један од најтужнијих дана у српској историји, изриче пресуда првом председнику Републике Српске с циљем да се поништи и сам ентитет Српска, једина тековина ослободилачке борбе недокланог српског народа западно од Дрине током 90-их година 20. века, оног дела нашег народа који је преостао након усташког геноцида „Независне Државе Хрватске“ од 1941. до 1945. СНП сматра да је реч о суровој освети НАТО алијансе због херојског отпора Срба НАТО агресији на Републику Српску 1994. и 1995.

Пошто се ово догађа само два дана након бруталног терористичког акта у Бриселу, СНП, као странка која се од почетка мигрантске кризе залагала за строго контролисање прилива миграната са Блиског истока јер су се међу њима шверцовале и хиљаде терориста и припадника „Исламске државе“ – поставља питање да ли је НАТО, као кључни инспиратор рушења мира у арапском свету, и индиректни саучесник ове највеће светске пошасти модерног доба?