Поповић: Истражити претњу упућену председнику Вучићу

16. децембра 2017.

by / 0 Comments / 98 View / 16. децембра 2017.

Изјава Ненада Поповића, предсендика Српске народне партије

Позивам све службе безбедности да, на најозбиљнији начин и што пре, истраже претњу упућену председнику Републике Александру Вучићу која је стигла од стране усташких организација.

Ни преко једне претње која се упућује највишим органима не сме се прећи олако и ова претња мора бити на најозбиљнији начин третирана, посебно у Србији, која има трагично искуство убиства премијера.

Ово посебно истичем јер постоје многи у јавном животу Србије који овакве опасне појаве игноришу и омаловажавају из својих политикантских разлога.

Очигледно је да одговорна национална и државна политика Србије, која води рачуна о интерсима Срба у региону, али и слободно и отворено истиче и заступа своје државне интересе, све више смета многима.

Зато је важно да се кроз деловање државних органа, у оваквим случајевима претњи председнику Републике, кроз њихово расветљавање и отклањање покаже пуна снага и одлучност државе да од ове своје политике неће одступити и да ће заштити сваког функционера који ту политику заступа и спроводи.