Pantović: Bezbednost građana je ugrožena – deportovati nelegalne migrante iz Srbije (VIDEO)

4. maja 2017.

by / 0 Comments / 83 View / 4. maja 2017.

Zahtevi studenata da se migranti premeste iz parka ispred Ekonomskog fakulteta su opravdani. To nije samo zahtev studenata, to je zahtev i najvećeg broja stanara koji žive u okolnim ulicama. Ljudi osećaju strah. Njihova bezbednost je ugrožena, poručio je Ognjen Pantović, narodni poslanik Srpske narodne partije koji je podržao apel studenata ovog fakulteta u Beogradu.

On je naglasio da se ispred i u okolini Ekonomskog fakulteta gotovo svakodnevno događaju tuče, krađe, dobacuje se devojkama…

„Podsetiću vas da je pre nekoliko meseci, samo par stotina metara od ovog mesta, jedan migrant počinio ubistvo, dok su na Novom Beogradu dvojica migranata pokušali da siluju jednu našu sugrađanku. Zato zahtevamo od Vlade Republike Srbije da zaštiti nase građane od agresivnih migranata“, rekao je Pantović.

Narodni poslanik SNP je istakao da Srpska narodna partija insistira da Srbija podigne zid na granici sa Makedonijom kako bi se zaustavio nekontrolisani priliv nelegalnih migranata.

„Takođe tražimo da svi migranti koji se trenutno nalaze na našoj teritoriji budu hitno deportovani, kao što bi bilo deportovano bilo koje lice koje se na teritoriji Srbije nalazi bez odgovarajućih isprava“, zaključio je Pantović.