Пантовић: Безбедност грађана је угрожена – депортовати нелегалне мигранте из Србије (ВИДЕО)

4. маја 2017.

by / 0 Comments / 137 View / 4. маја 2017.

Захтеви студената да се мигранти преместе из парка испред Економског факултета су оправдани. То није само захтев студената, то је захтев и највећег броја станара који живе у околним улицама. Људи осећају страх. Њихова безбедност је угрожена, поручио је Огњен Пантовић, народни посланик Српске народне партије који је подржао апел студената овог факултета у Београду.

Он је нагласио да се испред и у околини Економског факултета готово свакодневно догађају туче, крађе, добацује се девојкама…

„Подсетићу вас да је пре неколико месеци, само пар стотина метара од овог места, један мигрант починио убиство, док су на Новом Београду двојица миграната покушали да силују једну нашу суграђанку. Зато захтевамо од Владе Републике Србије да заштити насе грађане од агресивних миграната“, рекао је Пантовић.

Народни посланик СНП је истакао да Српска народна партија инсистира да Србија подигне зид на граници са Македонијом како би се зауставио неконтролисани прилив нелегалних миграната.

„Такође тражимо да сви мигранти који се тренутно налазе на нашој територији буду хитно депортовани, као што би било депортовано било које лице које се на територији Србије налази без одговарајућих исправа“, закључио је Пантовић.