Одржана заједничка седница Председништва и Извршног одбора Српске народне партије

21. јуна 2019.

by / 0 Comments / 235 View / 21. јуна 2019.

Јуче је у свечаној сали хотела Парк одржана заједничка седница Председништва и Извршног одбора Српске народне партије, на којој је још једном потврђено да је политика СНП један од најснажнијих стубова одбране српских националних интереса у Србији и окружењу.

Председник Српске народне партије Ненад Поповић говорио је о изазовима кроз које пролази српски народ и још једном нагласио да СНП неће одустати од своје државотворне политике, одбране Косова и развоја најбоље сарадње са Русијом.

Поповић је говорио о учешћу СНП у Влади Републике Србије, где је нагласио да је СНП национална партија која се залаже за обнову традиционалних вредности српског народа, али да је учешћем у Влади, партија показала и своју модерну страну на пољу иновација, технолошког развоја, предузетништва и стварања боље будућности за младе.

У наставку седнице анализирано је стање у организацији на свим нивоима и представљени су планови за даљи развој. Општи закључак је да политика СНП има снажно упориште у српском народу, те да је интезивним и континурианим активностима треба приближити што већем броју људи у градовима, општинама и селима у Србији.