Одржана седница ресорног одбора за спорт

17. фебруара 2020.

by / 0 Comments / 36 View / 17. фебруара 2020.

У централи Српске народне партије је 17.02.2020. године одржана седница Ресорног одбора за спорт са циљем прављења пресека стања у ресору као и евалуације урађеног у претходној години. Приступило се припреми и изради полугодишњег плана рада одбора за прву половину текуће године у складу са Акционим планом Стручног савета СНП-а и дискусији о потенцијалним члановима за Ресорни одбор. Наведене теме су детаљно обрађене и припремљен је извештај и план који ће бити изнет и образложен на следећој седници Сручног савета партије крајем овог месеца.

У веома садржајном и конструктивном радном делу седнице констатован је континуитет у развоју Савета за спорт при ОО Сурчин, који је формиран средином прошле године и направљени су врло конкретни пројекти за наредни период који ће бити предочени Стручном савету. На седници је озваничен и почетак рада три нова Савета за спорт при ОО Земун, ОО Лазаревац и ОО Гроцка.

Ресорни одбор за спорт СНП-а планира у наредном периоду да упорним радом инсистирати на анимирању и активацији свих Општинских одбора, а нарочито оних који немају основане Савете за спорт, како би заједничким снагама у што крећем периоду створили услове за њихово оснивање. Такође, у плану су сличне активности и иницијативе на територији читаве државе, а са циљем оснивања Регионалних одбора за спорт, односно Окружних савета под њиховом ингеренцијом.