Одржана седница председништва Омладине СНП

19. јула 2019.

by / 0 Comments / 129 View / 19. јула 2019.

Јуче је у Београду одржана седница председништва Омладине Српске народне партије. На седници је анализрано досадашње деловање омладинске организације и усвојен план будућих активности.

Један од главних циљева и у будуће биће мотивисање омладине да буду друштвено активни, да се баве политиком и да остају у својој земљи.

„Нашим деловањем желимо да охрабримо омладину у Србији да се бави политиком и да сами креирају амбијент у коме желе да живе. Због тога је веома важно да омладина што више буде присутна на местима где се доносе одлуке“, рекао је Поповић председник Омладине Српске народне партије.

Он је обраћајући се члановима председништва нагласио да Српска народна партија снажно ради на укључивању младих важне органе одлучивања и као пример навео да је један о четири народна посланика млађих од тридесет година у Народној скупштини Републике Србије представник СНП.

Поповић је такође рекао да Србија има одличне, првенствено, техничке факултете и да су наши инжењери једни од најбољих у Европи и да ту лежи велика шанса за нашу земљу.

„Кроз позитивне кампање које ћемо водити охрабриваћемо младе да покрећу сопствени бизнис у Србији, остају овде и заснивају своје породице у Србији “, додао је Поповић.

Према његовим речима велико охрабрење за младе инжењере представља деловање кабинета министра Поповића који кроз своје програме младима широм Србије обезбеђује најбоље услове, опрему и предаваче за развој и реализацију својих идеја.

„Наша жеља је не само да ублажимо миграције ка западу него и да смањимо унутрашње миграције у нашој земљи. Млади и у Бору, Пироту и Прибоју морају да имају исте услове за развој као и њихове колеге из Београда, Новог Сада и Ниша“, закључио је Поповић.