Новогодишњи коктел СНП у Лазаревцу: Србији ће следеће године бити боље, јер уз себе имамо моћну Русију (ВИДЕО)

13. јануара 2017.

by / 0 Comments / 350 View / 13. јануара 2017.

Општински одбор Српске народне партије Лазаревац организовао је, поводом Православне нове године, коктел у Културном центру у Лазаревцу.

Коктелу су поред председника Српске народне партије, Ненада Поповића, руководства и чланства Општинског одбора СНП у Лазаревцу присуствовали и председник ове општине, Бојан Синђелић, представници политичког и јавног живота Лазаревца као и бројни грађани.

Како је истакао Радиша Синђелић, председник ОО СНП Лазаревац, прослава православне, односно Српске нове године је традиција и идентитет српског народа због чега је СНП организовала коктел управо уочи овог великог празника.

– Народ који губи свој идентитет не може да очекује економски развој, а бољи живот је преко потребан свим нашим грађанима. Не смемо српске обичаје да препустимо забораву. Они су залог наше будућности – поручио је Синђелић.

Председник СНП, Ненад Поповић честитао је свим Лазаревчанима нову, Српску 2017. годину и поручио да је испред нас година успеха.

– Много тога доброг можемо да урадимо и у Лазаревцу и у читавој Србији. Велике промене се догађају у свету. Русија, наш најближи пријатељ, никада није била јача и никада нисмо имали боље односе са нашом православном браћом. Ако као народ будемо сложни и пратимо геополитичке промене у свету сигуран сам да ће врло брзо свака породица у Србији осетити бољитак – поручио је председник СНП.