Делегације Српске народне партије и Јединствене Русије разговарале о продубљивању међупартијске сарадње

15. марта 2017.

by / 0 Comments / 173 View / 15. марта 2017.

Делегација Српске народне партије на челу са председником Ненадом Поповићем и делегација Кримског регионалног одељења Јединствене Русије на челу са председником Владимиром Константиновим састале су се данас у Симферопољу и том приликом разговарале о продубљивању међупартијске сарадње.

Владимир Константинов је уједно и председник парламента Републике Крим.

На састанку је констатовано да две партије остварују висок ниво сарадње у области организационог деловања, обуке кадрова, социјалне и економске политике, међународних односа и других сфера од заједничког интереса за две партије.

Шефови делегација исказали су спремност да у будућности у још већој мери раде на унапређењу односа две партије, а све у циљу даљег развоја билатералне сарадње Србије и Русије и подизања квалитета живота њихових грађана.

После састанка потписан је Протокол о сарадњи између Покрајинског одбора Српске народне партије (СНП) у Војводини и Кримског регионалног одељења сверуске политичке партије Јединствене Русије.

Делегацију Српске народне партије на овом састанку, поред председника Ненада Поповића, чинили су генерални секретар и народни посланик Јован Палалић, члан председништва и народни посланик Снежана Петровић, члан председништва и народни посланик Огњен Пантовић, члан председништва и председник Покрајинског одбора СНП у Војводини Велимир Марјановић, члан председништва и председник Градског одбора СНП у Београду Марија Радуловић, као и секретар Ресорног одбора за међународне односе Лазар Поповић.