Данас Србија побеђује!

24. априла 2016.

by / 0 Comments / 55 View / 24. априла 2016.

Блог председника Ненада Поповића

 

Лепо је почело изборно јутро и мислим да ће остати тако до вечерас. Видим снажну енергију код људи и жељу да покажемо како сазревамо као друштво. Данас је изборни дерби и немам сумње у то да Србија побеђује. Зато што данас народ пресуђује. Воља народа је пресудна и она даје легитимитет, снагу и улива поверење да наставимо да се боримо.
Зашто сам сигуран да Србија побеђује? Баш зато што одлучује народ. А њега политичари, верујте ми на реч, никада не могу да преваре. Не можете данас народу продавати празне приче. То кажу само они који губе.
Зато је снага народа, данас, на Цвети, пресудна.
Народ добро зна да наша листа неће никада увести санкције Русији, за разлику од других партија и коалиција које би то учиниле док трепнеш. Већ у понедељак, да се не пита наш народ, они би намигивали ка НАТО.
Наша листа зна свој пут. Нас подржава Јединствена Русија зато што зна да нећемо издати Русију. Добро знају у Москви да им наша коалиција неће забости нож у леђа.
Са таквом подршком, фомираћемо владу која ће имати моћног савезника у одбрани наших националних интереса. Одбранићемо дипломатским напорима Републику Српску, смирити буђење усташтва у Хрватској, заштитити наш народ на Косову и Метохији. Изградићемо институционалне мостове за економску сарадњу са Русијом и омогућити већи пласман наших производа на руско тржиште које нас чека раширених руку.
Кина је такође показала, куповином железаре у Смедереву, да је изабрала Србију за њеног савезника у Европи.
Србија побеђује зато што има два моћна пријатеља уз себе, две велесиле, Русију и Кину, а у исто време, коначно постајемо мост између Истока и Запада. Постајемо привлачни за америчке и европске инвестиције у Србији, јер су и они загледани у непрегледно руско тржиште.
Србија постаје симбол стабилности, а не симбол проблема. То схватају водећи европски политичари. Зато су и они дошли да нас подрже. Народ то добро види.
Довољно је нашем народу мука и проблема. Народ нам је поручио да жели да живи боље, да жели стабилност, да хоће да буде свој на своме.
Зато нас већ сутра чека огроман посао. Зато што Србија побеђује само ако се вредно ради. Наш је посао да у наредним годинама, народу омогућимо да ради и заради. То је наш циљ – економски јака Србија! Јер само економски снажна Србија може успешно да штити своје државне и националне интересе.

Само економски снажна, Србија побеђује!

Само са Русијом, Србија побеђује!

Живела Србија!

Ненад Поповић, председник СНП

Преузето са званичне фејсбук странице др Ненад Поповић